Bestuursversterking!

20221124 Hans en Piet.jpgdonderdag 01 december 2022 19:54

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op donderdag 24 november was één van de agendapunten de voordracht van Hans van Eck als nieuw bestuurslid.

De aanwezige leden stemden allen van harte in met deze voordracht. Vanaf 2023 zal Hans het penningmeesterschap op zich gaan nemen.

Tijdens deze vergadering werd verder gesproken over de Afdelingsbegroting van 2023, politieke onderwerpen die spelen binnen de gemeente of Provinciaal welke betrekking hebben op Hollands Kroon, zoals het IJsselmeer, OV in buitengebied, Energie hub etc. Het campagneteam heeft de aftrap weer gemaakt met de Kerkentour, het prikken van afval en ook de contacten met de Voedselbank zijn aangewakkerd om te helpen bij een inzameling. Mooi om weer met elkaar op pad te kunnen zijn voor prachtige ontmoetingen en te kunnen bijdragen aan een stukje omzien naar elkaar en de aarde waarop wij leven.

Na de pauze werd er een presentatie gegeven door Dominique. Zij is één van de coördinatoren bij Stichting Present Hollands Kroon en nam ons mee in de doelstelling en projecten die zij tot stand brengen. Stuk voor stuk zeer gevarieerde projecten waar veel vrijwilligers iets voor hun (kwetsbare) medemens kunnen betekenen. Het kan varieren van het opknappen van een tuin tot behangen, naailes, activiteiten in en voor de kringloopwinkel etc. Vrijwilligers blijven welkom en kunnen zich aanmelden via de website, ook als groep of voor eenmalige projecten.

We sluiten de avond af met gebed.

20221124 Hans tekent

Labels

« Terug