Jaarafsluiting vergaderseizoen ChristenUnie

Jaarafsluiting 2020.jpgvrijdag 26 juni 2020 21:08

Wat doe je in Coronatijd om als bestuur en fractie een jaar af te sluiten?Gewoonlijk gaat dat met een BBQ en een gezellig samenzijn. Dit jaar was dat wel lastig, mede door corona, maar vooral ook omdat onze fractieondersteuner een dubbele transplantatie heeft ondergaan en we dus extra goed op haar moeten passen. Buiten samenkomen, dat was geen probleem. En zo gezegd, zo gedaan.

We besloten om samen te gaan wandelen vanaf de parkeerplaats in het Dijkgatbos. We verzamelden op de parkeerplaats aldaar en gingen op pad naar het net aangelegde gedenkteken voor de onderwaterzetting van de Wieringermeer in 1945. 

Het weer werkte zeker mee; het was geweldig weer. We waren onder de indruk van het gedenkteken; heel mooi dat er nu een goede plek is gemaakt om deze ingrijpende gebeurtenis te herdenken. En tegelijkertijd is het ook een prachtige plekje en genoten we van het mooie uitzicht. Het was zo helder, dat we Stavoren glashelder konden zien liggen vanaf de dijk!

We vervolgden onze wandeling door het bos, om daarna te genieten van meegebrachte koffie en wat lekkers. Tevreden en kritisch terugkijken op het seizoen rond de picnic tafel. Ook werden we verrast door een fractiemedewerker, die het prachtige lied "Do not worry" vertolkte met zang en gitaar over het hebben van vertrouwen in de Schepper. Kortom, een waardevolle afsluiting van het vergaderseizoen, waar we dankbaar op terugkijken. Zeker omdat we ons gedragen weten door onze Schepper die alles maakte!

Piet Groen

voorzitter ChristenUnie Hollands Kroon

op de foto v.l.n.r. Johan Paul (fractievoorzitter) Vera (permanente campagneteam) Marjon (fractieondersteuner) Sylvia (secretaris / penningmeester) Mieke (fractieondersteuner) Hans (vice-fractievoorzitter) en Piet (afdelingsvoorzitter)

 

 

 

 

 

 

 

Labels

« Terug