Coronacrisis

AB4A07D5-531F-40CA-9A3A-F39C7A8EF895.jpegmaandag 20 april 2020 11:46

Het zijn bizarre tijden; scholen zijn gesloten, ziekenhuizen zijn vol en er is eigenlijk geen mens die niet te maken heeft met deze crisis. Onze gedachten gaan dan ook in de eerste plaats uit naar hen, die lijden onder deze ziekte evenals degenen die hen verzorgen. En naar de vele mensen, die hun dierbaren moeten missen. En ouders of verzorgers die naast hun werk ineens meester of juf moeten spelen en hun kinderen de hele dag moeten opvangen. En wie ermee te maken heeft weet, dat het soms een hele opgave is!

Zo zijn de gevolgen voor veel mensen enorm. Soms persoonlijk, soms zakelijk. En soms ook politiek. Ook de vergaderingen van de gemeenteraad hebben een tijdje stil gelegen, terwijl ze nu voorzichtig weer opgepakt gaan worden. En uiteraard digitaal. 

Zo ook onze fractie; wij kunnen ook niet fysiek bij elkaar komen, maar via allerlei digitale platforms blijven we met elkaar in contact. En dat natuurlijk ook heel graag met u! 

Het inspreken op onze fractievergaderingen kan niet zoals we gewend zijn door gewoon aan tafel te komen zitten en mee te praten, maar digitaal blijven we wel in contact. En kunt u ook gerust deelnemen. Even een mailtje sturen via onze contactpagina en we nodigen u graag uit. 

Wilt u ons spreken over onderwerpen die op de agenda staan of wilt u iets anders met ons delen, schroom niet en laat het ons weten. 

Labels

« Terug