Campagneteam nieuws

plastic-3577044_960_720.jpgvrijdag 08 december 2023 19:18

Het campagneteam van ChristenUnie Hollands Kroon zit niet stil. We denken continu na over kleinschalige acties om de ChristenUnie zichtbaar te maken en te houden in onze gemeente.

Zo heeft er al meerdere keren een afvalprikactie plaatsgevonden, bezoeken we onze lokale kerkgemeenschappen, is er medewerking verleend bij de inzameling voor de voedselbank en is er weer een kerstkaart ontworpen.
We willen alle leden graag uitnodigen om mee te doen en/of mee te denken met onze acties. Samen staan we sterk! 

Onze eerstvolgende actie staat gepland op zaterdag 20 januari 2024 om 14.00 uur. We hopen dan met elkaar het centrum van Wieringerwerf vrij te maken van zwerfafval. Doet u ook mee?

Daarnaast hebben we meer plannen in petto. Op korte termijn zullen we weer een kerk uit onze gemeente gaan bezoeken en een avond organiseren waarop we met elkaar willen nadenken over onze visie als ChristenUnie Hollands Kroon. Aan de hand van een actueel thema willen we op een laagdrempelige manier met elkaar in gesprek gaan over onze mening en standpunten met betrekking tot dit onderwerp. Heeft u interesse? Houd onze berichten dan goed in de gaten. We zien u graag terug!

« Terug