Johan Paul de Groot lijsttrekker ChristenUnie

Johan Paul de Grootvrijdag 10 november 2017 23:18

De Groot werd tijdens de algemene ledenvergadering die vrijdag 10 november j.l. werd gehouden in de Cultuurschuur te Wieringerwerf door de leden unaniem gekozen tot lijsttrekker. Marjon Tolhuis uit Middenmeer staat op plaats twee en Yvonne Anker uit Wieringerwerf completeert de top-3. Afdelingssecretaris Sylvia Bergsma: “De lijst is niet alleen een mooie mix van bestuurlijke ervaring en aanstormend talent, maar ook representatief voor Hollands Kroon.

Met een goede geografische spreiding over de gemeente, maar ook met verschillende leeftijden, dagelijkse werkzaamheden, maatschappelijke posities en veelkleurige kerkelijke achtergronden doet deze lijst recht aan de inwoners van Hollands Kroon”. Tijdens deze vergadering werd niet alleen de gehele kandidatenlijst, bestaande uit 19 personen, vastgesteld, maar ook het Verkiezingsprogramma als leidraad voor de komende vier jaar.

Om inspiratie op te doen voor het verkiezingsprogramma heeft de ChristenUnie in het voorjaar van 2017 zowel letterlijk als figuurlijk de blauwe boom opgezet binnen de verschillende dorpskernen van de gemeente Hollands Kroon om inwoners te ontmoeten en te luisteren naar hun huidige ervaringen en verwachtingen.

De resultaten van deze gesprekken heeft de ChristenUnie meegenomen in het verkiezingsprogramma, wat werd vastgesteld onder de titel “Hart voor Hollands Kroon”.

« Terug

Archief

« Vorige Volgende »

december 2018

november

oktober

september

juli

mei

april

maart

februari