Hoe is het nu...?

Blauwe Boom, verbreed.jpgdinsdag 25 mei 2021 14:59

Inmiddels is het alweer een paar maanden geleden dat ik, Marjon, het stokje als fractievoorzitter en raadslid overnam van Johan Paul en begin ik mijn draai te vinden binnen de gemeenteraad. Met Hans als beëdigd fractieondersteuner en Mieke als fractiesecretaris zijn we een klein maar dapper team. Ik voel mij enorm gesteund door dit team.

De afgelopen periode zijn er verschillende onderwerpen gepasseerd, zoals het zwembad de Rijd, de brandweerkazerne in Middenmeer, het groenstructuurplan en nog heel wat meer. Als fractie focussen wij nu vooral op onderwerpen die te maken hebben met milieu en samenleving. Vanwege de coronamaatregelen missen wij de input die we kregen bij de gewone gesprekken met u en met de andere inwoners van Hollands Kroon.

Persoonlijk mis ik het contact met mensen. Als je creatief bent dan is er misschien wel iets mogelijk om op afstand te communiceren, maar dat voelt niet zo natuurlijk als een fysiek gesprek. Ik denk dan aan mooie gesprekken die we hadden bij “de boom” of bij het inzamelen van levensmiddelen voor de Voedselbank. Zolang het vaccineren nog niet afgerond is moeten we om elkaar blijven denken, afstand houden, geduld hebben en vooral doen wat er wel mogelijk is.

Daarom wil ik u, de leden van ChristenUnie in Hollands Kroon, persoonlijk bellen en een gesprek met u voeren om met elkaar kennis te maken. Daarnaast wil ik graag horen hoe het met u gaat en of er zaken zijn waarvan u vindt dat het anders of zelfs beter zou moeten gaan in de gemeente. Dus het gesprek bij “de boom”, maar dan per telefoon.

Als fractie en ook als bestuur hopen wij dat u zich op deze, iets wat andere manier, betrokken blijft voelen bij de ChristenUnie. Wij zijn afhankelijk van uw mening en gedachten.

Ik hoop u spoedig te spreken.

Marjon Tolhuis

« Terug