CU Fractieondersteuner!

20210212 Hans van Eck.jpegvrijdag 19 februari 2021 09:24

Ik ben Hans van Eck, getrouwd met Vera. Samen hebben we twee dochters die alweer een tijdje uitgevlogen zijn. Wij wonen in Nieuwe Niedorp waar het fijn toeven is. Sedert 2017 ben ik actief voor de ChristenUnie. Met de verkiezingen van 2018 stond ik als 4e op de kieslijst. Binnen het fractieoverleg is mijn werkgebied economische ontwikkeling, havens en milieu.

En nu ben ik in de raadsvergadering van 18 februari j.l. beëdigd als fractieondersteuner van de ChristenUnie. Met deze benoeming wordt het voor mij mogelijk om Marjon beter te ondersteunen bij haar werkzaamheden als raadslid voor de ChristenUnie. Wanneer nodig kan ik optreden als haar plaatsvervanger bij alle vergaderingen, behalve voor de vergaderingen waarvan de leden op persoonlijke titel in zijn benoemd, zoals de auditcommissie, het seniorenconvent en de raadsvergadering zelf. In alle overige vergaderingen mag ik nu ook het woord voeren namens de ChristenUnie.

Het is voor mij belangrijk om te streven naar een samenleving waar we aandacht hebben voor elkaar, voor Gods schepping en een overheid die naast de burger staat en kiest voor wat echt telt.

Met Gods hulp en samen met Marjon en Mieke hoop ik dat we net dat kleine beetje verschil kunnen maken in de politiek van Hollands Kroon.

« Terug