Rian van Dam nieuwe burgemeester Hollands Kroon

Rian van Dam.jpgdinsdag 04 december 2018 23:33

De ChristenUnie feliciteert mevrouw van Dam met haar voordracht als burgemeester van Hollands Kroon. Met het aanstaande vertrek van burgemeester Nawijn heeft de gemeente een kundig opvolger in zicht met een ruime bestuurlijke ervaring. 

In haar huidige rol als Programmadirecteur bij Greenport Noord-Holland Noord is zij goed bekend met de regio en uit haar c.v. blijkt dat zij niet alleen een empathische persoonlijkheid is, maar ook in staat om slagvaardig op te treden. Een combinatie die in Hollands Kroon niet gemist mag worden in de rol van burgemeester. 

Fractievoorzitter Johan Paul de Groot: "Uit consultatie van de inwoners bleek een grote behoefte aan een toegankelijke en benaderbare burgemeester, en met mevrouw van Dam krijgen ze die ongetwijfeld! In haar huidige functie heeft zij aangetoond een verbinder te zijn. Bovendien heeft zij een groot hart voor het politieke debat en wil zij een ondersteunende rol vervullen om de lokale democratie te verlevendigen.”

De fractie van de ChristenUnie wenst dan ook de nieuwe burgemeester veel succes en zegen toe bij haar nieuwe taak in de gemeente Hollands Kroon en kijkt met veel vertrouwen uit naar de samenwerking. 

Labels

« Terug