Piet Groen nieuwe voorzitter ChristenUnie Hollands Kroon

Piet Groenzaterdag 10 november 2018 11:01

Anna Paulowna - Op vrijdag 9 november hebben we de algemene ledenvergadering gehouden in de Voedselbank Kop van Noord in Anna Paulowna. Naast een inspirerende presentatie en rondleiding van de Voedselbank was tijdens deze vergadering ook één van de agendapunten een bestuurswisseling.

Piet Groen uit Westerland is aan de leden voorgedragen als nieuw bestuurslid. Piet heeft zich hierna kort voorgesteld, en de vergadering stemde unaniem in met zijn benoeming tot voorzitter. Na het plaatsen van zijn handtekening en het ontvangen van een bloemetje mocht hij de vergadering direct verder voorzitten.

In zijn nieuwe rol sprak hij woorden van dank uit naar José Smit voor haar bijdrage in de afgelopen twee jaar binnen het bestuur, eerst als lid en het laatste jaar als ad-interim voorzitter, en daarbij ook voor haar creatieve bijdrage binnen het campagneteam naar de Gemeenteraadsverkiezingen in 2018. Als dank voor haar inzet werd er afscheid genomen en ontving José uit handen van Piet een boeket bloemen.

« Terug

Archief

« Vorige Volgende »

december 2018

november

oktober

september

juli

mei

april

maart

februari