Bestuur of fractie, iets voor u?

Logo CUHKmaandag 01 oktober 2018 21:17

ChristenUnie Hollands Kroon is in beweging, wil zich graag verder zichtbaar maken naar hun leden en de inwoners en doet een oproep voor nieuwe bestuursleden en fractieleden.

De afdeling ChristenUnie heeft een bestuur nodig, deze heeft geen politieke rol maar draagt onder andere bij aan het vaststellen en uitdragen van de visie en houdt contact met haar leden en de fractie. Daarbij is de organisatie rondom deelname aan de verkiezingen een essentiële taak van het bestuur. Binnen het bestuur kijken we uit naar nieuwe bestuursleden en een penningmeester.

Mocht u interesse zijn gewekt of wilt u meer weten dan gaan we van harte het gesprek met u of jou aan. Hiervoor kan contact opgenomen worden met Sylvia Bergsma 0227 60 38 96 of via de mail

Als u zich meer betrokken voelt of wilt voelen bij de gemeentelijke politiek dan spreekt het fractiewerk waarschijnlijk meer aan. Voor de fractie zijn wij op zoek naar mensen die mee willen denken bij het nemen van besluiten binnen de gemeenteraad en hoe wij als ChristenUnie vanuit onze christelijke grondslag onze politieke verantwoordelijkheid nemen.

Voor meer informatie over het werk van de fractie kunt u contact opnemen met Johan Paul de Groot 06 390 130 74 of via de mail

Bestuur en fractie werken met veel plezier en overtuiging samen aan de bloei van onze woonplaats, helpt u mee?

« Terug

Archief

« Vorige Volgende »

december 2018

november

oktober

september

juli

mei

april

maart

februari