Kerkentour: op bezoek bij de GKV in Breezand

GKV Breezanddinsdag 21 november 2017 23:24

Zondagochtend hebben wij als ChristenUnie Hollands Kroon een kerkdienst bij gewoond van de Gereformeerde Kerk De Hoeksteen in Breezand. We werden hartelijk ontvangen in het kerkgebouw aan de Tulpenstraat in Breezand.

Bij het begin van de dienst werd het overlijden van een meervoudig gehandicapte jongen bekend gemaakt en dat was een ingrijpend moment. De hele gemeente had nadrukkelijk meegeleefd met het gezin en dan grijpt zoiets hard in. Tegelijkertijd had de ouderling van dienst een woord van troost: het leven van de jongen was vol zorgen geweest en nu mogen we geloven dat hij voor eeuwig zonder zorgen en moeiten mag leven.

Na het welkom en deze mededeling werd onder pianobegeleiding gezongen en de overweging ging over de geschiedenis van Deborah en Barak. In tegenstelling tot wat je zou verwachten wordt Sisera niet overwonnen door de legers van Barak, maar verslaat Deborah in haar eentje deze vijand. God gebruikt soms het onverwachte om te helpen.

Na de kerkdienst kregen wij de gelegenheid om kennis te maken met de gemeenteleden en hebben waardevolle gesprekken gevoerd. We mochten een stukje van de warmte van deze gemeente ervaren. We kijken terug op een fijne zondag ochtend.

Beste mensen van De Hoeksteen in Breezand, bedankt dat wij de kerkdienst mee mochten maken en de hartelijke en gastvrije ontvangst!

« Terug

Archief

« Vorige Volgende »

december 2018

november

oktober

september

juli

mei

april

maart

februari