Afscheid van een pionier

Wim Holsappelvrijdag 10 november 2017 23:31

Op 10 november hebben we tijdens de ledenvergadering afscheid genomen van onze voorzitter Wim Holsappel. Iets eerder dan dat hij gepland had heeft hij vanwege gezondheidsomstandigheden zijn functie neer moeten leggen.

Wim heeft vanaf 1980 tot september j.l. altijd zijn inzet getoond en heeft afwisselend alle bestuursfuncties bekleed, maar de laatste jaren voornamelijk als voorzitter. Zijn start was bij de GPV van Anna Paulowna welke in 2002 officieel opging in de ChristenUnie Anna Paulowna en omstreken. Wim heeft daarnaast zijn betrokkenheid laten zien door zich in te zetten als lijsttrekker en door altijd de politiek te blijven volgen en ook al was er geen fractie, toch in te spreken op raadsvergaderingen als dit vanuit het christelijk oogpunt van essentieel belang was. Na de fusie bleef Wim voorzitter van het nieuw gevormde ChristenUnie Hollands Kroon. Wim was er altijd en was ook altijd tot in de puntje voorbereid op vergaderingen aanwezig.

In de politiek wilde Wim de Bijbelse normen en waarden uitdragen en van daaruit werken aan een samenleving waar het gaat om “wij” in plaats van “ik”. Deze motivatie kunnen wij ook alleen maar van harte onderschrijven en ons daar verder door laten leiden om op deze wijze onze bijdrage te leveren aan een betere samenleving. Zijn kennis, inzet en doorzettingsvermogen is van zeer groot belang geweest om de afdeling ook werkelijk draaiende te houden in mindere tijden waar we op dit moment met elkaar ook de vruchten van mogen plukken en daar bedanken wij hem, als bestuur en fractie, oprecht voor en wensen hem samen met zijn vrouw een herstel in zijn gezondheid toe en Gods zegen.

Als dank voor zijn jarenlange inzet ontving Wim uit handen van secretaris Sylvia Bergsma een groot boeket bloemen.

« Terug

Archief

« Vorige Volgende »

december 2018

november

oktober

september

juli

mei

april

maart

februari